شاید شما هم یکی از افرادی باشید که جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل اقدام کرده باشید. یکی از مواردی که برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان به آن نیازمندید، ارائه تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی است. برای اثبات تمکن مالی ارائه یکی از مدارک زیر الزامیست: مدرکی دال بر وجود حداقل مبلغی معادل 10236 یورو در حساب بانکی ایران به نام فرد متقاضی تعهد نامه رسمی از فردی مقیم و یا با تابعیت آلمان مدرکی ...

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها یا کالج های کشور آلمان را دارند پس از اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا کالج مورد نظر در کشور آلمان، لازم است تا لیستی از مدارک را برای اخذ ویزا به همراه پذیرش تحصیلی به سفارت ارائه دهند. مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان: پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه و دو کپی از آن گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه (به همراه ترجمه) گواهی پایان دوره کارشناسی و ...

یکی از دغدغه‌های دانشجویان ایرانی در هنگام اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور آلمان این است که شانس اخذ پذیرش خود را بدانند تا بتوانند با خیال آسوده تری دانشگاه مقصد خود را برای ادامه تحصیل در آلمان انتخاب کنند. آنچه دید درستی از میزان شانس قبولی در یک دانشگاه آلمانی به دانشجویان خارجی می‌دهد، اطلاع از حداقل معدل مطلوب جهت اخذ پذیرش در دانشگاه آلمانی است. سیستم نمره‌دهی نظام آموزشی آلمان در سیستم ...

نحوه تشکیل پرونده دانشجویی جهت معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور دانشجویان خارج از کشور، میتوانند با تشکیل پرونده در کنسولگری ایران در کشور محل تحصیل از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف شوند. جهت این کار باید در سامانه تاک تشکیل پرونده دانشجویی دهید و کد دهگیری دریافت کنید. در قسمت پرونده تحصیلی مدارک مورد نیاز را آپلود کنید و فرم را ارسال کنید. سپس در قسمت تائید مدارک، درخواست تائید مدارکتان ر...

درباره دانشگاه آخن آلمان (RWTH University) دانشگاه آخن آلمان در سال 1870 تاسیس گردیده است. دانشگاه آخن آلمان بزرگترین و معتبرترین دانشگاه آلمان در رشته های فنی و مهندسی می‌باشد. در این دانشگاه 1155 رشته تحصیلی ارائه می‌شود و بیش از 40،000 دانشجو در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه آخن آلمان در رشته های مهندسی صنایع، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، رشته شیمی و رشته فیزیک دارای شه...