austria

تحصیل در اتریش

اطلاعات پایه ای در مورد تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

زبان تحصیلی: بیشتر آلمانی / کمتر انگلیسی

میزان دانش زبان مورد نیاز: بدون نیاز به مدرک زبان

شهریه: برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا ۷۲/۷۲۶ یورو در ترم (۵ ماه)

هزینه زندگی: حدود ۹۵۰ یورو ماهیانه  متغیر بسته به شهر و نوع زندگی افراد

امکان کار در حین تحصیل: بسیار اندک، برای دوره کارآموزی می‌توان به صورت موقت تا سقف حدودا ۳۴۰ یورو در ماه کار کرد.

اقامت پس از تحصیل: در صورت یافتن شغل بله

ویزای همراه: پذیرفته شده می‌تواند برای اعضای درجه یک خانواده خود درخواست ویزای همراه بدهد.

مقدمه

ثبات اقتصادی بسیار بالا، جمعیت کم و فرهنگ غنی، اتریش را به محل مناسبی برای تحصیل و زندگی تبدیل کرده است. کشور اتریش در اقتصاد با آلمان و در رفاه اجتماعی و سطج زندگی با سوئیس برابر دانسته می شود. شهر زیبای وین، پایتخت اتریش و دیگر شهرهای این کشور همواره در لیست بهترین و باکیفیت ترین شهرها برای زندگی قرار دارند. علاوه بر آن هزینه بسیار اندک تحصیل نسبت به کشورهایی چون انگلیس، کانادا و آمریکا این کشور را در بین دانشجویان بین المللی بسیار محبوب کرده است.

هزینه ی تحصیل

شهریه دانشگاه های اتریس برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری ۷۲/۷۲۶ یورو در ترم می باشد، حدود ۱۵۰ یورو ماهیانه. که این رقم در قیاس با کشورهایی چون انگلیس و آمریکا تقریبا رایگان به حساب می‌آید.

هزینه ی زندگی

به طور میانگین هزینه ماهیانه زندگی دانشجویی در کشور اتریش ۹۵۰ یورو برآورد شده است که البته این رقم بسته به نوع شهر و شیوه زندگی افراد متغیر خواهد بود.

کار در حین تحصیل

دانشجویان با ویزای تحصیلی امکان کار در حین تحصیل را ندارند، فقط در صورت صلاحدید کارفرما می توانند در دوره های کارآموزی مربوطه تا سقف ۳۴۰ یورو در ماه درآمد داشته باشند.

ترم های دانشگاه

اتریش نیز مانند آلمان دارای ترم زمستان و تابستان می باشد، مهلت ارسال مدارک و اخذ پذیرش برای متقاضیان ترم تابستان اول فوریه و برای متقاضیان ترم تابستان اول سپتامبر می باشد.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع لیسانس (Bachelor)

  • مدرک دیپلم به همراه نمرات آن
  • مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
  • گواهی سازمان سنجش مبنی بر قبولی در یکی از دانشگاه های سراسری ایران
  • گواهی اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه از دانشگاه
  • زندگی نامه
  • انگیزه نامه

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس (Master)

  • مدرک دیپلم به همراه نمرات آن
  • مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
  • مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات آن
  • گواهی اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه از دانشگاه (در صورت تحصیل و درخواست انتقالی)
  • زندگی نامه
  • انگیزه نامه

اگر کشور اتریش را هدف نهایی تحصیلی خود می بینید، مشاوران مجرب مؤسسه ی حقوقی بین المللی پارسا به شما در نیل به این هدف یاری می رساند. اولین قدم ثبت درخواست مشاوره می باشد، میتوانید از قسمت بالای سایت، به صفحه درخواست مشاوره متصل شده و اطلاعات خود را برای ما ارسال کنید، مشاورین ما پس از بررسی شرایط در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.