finland (2)

تحصیل در فنلاند

اطلاعات پایه ای در مورد تحصیل در فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

زبان تحصیلی: انگلیسی

میزان دانش زبان مورد نیاز: آیلتس ۶.۵

شهریه: سالیانه ۱۵۰۰ یورو

هزینه زندگی: بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ یورو بسته به شهر و شیوه زندگی افراد

امکان کار در حین تحصیل: بله ۲۵ ساعت در هفته (البته در صورت آشنایی با زبان فنلاندی)

اقامت پس از تحصیل:

ویزای همراه:

مقدمه

کشور فنلاند از حوزه کشورهای اسکاندیناوی است و در شمال قاره ی سرسبز اروپا قرار دارد، دارای اقلیمی سرد است اما پوشش گیاهی جنگلی بسیاری دارد، تا سال ۲۰۱۷ تحصیل در این کشور برای غیر فنلاندی ها هم رایگان بود اما از سال ۲۰۱۷ دانشجویان خارجی موظف به پرداخت شهریه حداقل ۱۵۰۰ یورو سالیانه شدند. شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از این کشور تقریبا شبیه شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از اتریش می باشد با این تفاوت که با داشتن تسلط به زبان انگلیسی شما وارد دانشگاه فنلاندی خواهید شد.

هزینه ی تحصیل

هزینه تحصیل در این کشور برای شهروندان فنلاندی رایگان می باشد، اما از سال ۲۰۱۷ دولت در جهت بهتر کردن شرایط آموزشی و همچنین توسعه بورسیه های تحصیلی شهریه حداقل ۱۵۰۰ یورو سالیانه را برای دانشجویان خارجی در نظر گرفت.

هزینه ی زندگی

طبق اعلام دولت سوئد کسی که قصد اخذ ویزای تحصیلی از فنلاند را دارد، باید در ابتدا گواهی تمکن مالی به مبلغ ۶۷۲۰ یورو برای یک سال اول را ارائه نماید، (۵۶۰ یورو ماهیانه) اما این حداقل هزینه می باشد، برای یک زندگی دانشجویی باید هزینه ای بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ یورو در ماه را در نظر گرفت.

کار در حین تحصیل

طبق قانون دانشجویان در فنلاند اجازه کار به مدت ۲۵ ساعت در هفته را دارند اما به این گزینه به عنوان آپشن نگاه نکنید، چرا که آشنایی نسبی به زبان فنلاندی نیازمند کسب یک شغل به صورت پاره وقت می باشد.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع لیسانس (Bachelor)

تحصیل در فنلاند در دوره لیسانس دارای امتحان ورودی می باشد و تعداد کمی از رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شود.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس (Master)

  • مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات آن ترجمه به انگلیسی یا فرانسه
  • مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
  • مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات آن
  • CV
  • مدرک زبان حداقل آیلتس ۵
  • داشتن معدل خوب

 

اگر کشور فنلاند را هدف نهایی تحصیلی خود می بینید، مشاوران مجرب مؤسسه ی حقوقی بین المللی پارسا به شما در نیل به این هدف یاری می رساند. اولین قدم ثبت درخواست مشاوره می باشد، میتوانید از قسمت بالای سایت، به صفحه درخواست مشاوره متصل شده و اطلاعات خود را برای ما ارسال کنید، مشاورین ما پس از بررسی شرایط در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.