Germany (2)

کشور آلمان یکی از بهترین و محبوب ترین مقاصد برای تحصیل می باشد و سالانه عده کثیری از دانشجویان از سراسر جهان برای شروع و یا ادامه تحصیل به این کشور سفر می‌کنند. قدرت اقتصادی بی نظیر و ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه در این کشور مثال زدنی است و از عمده دلایل انتخاب این کشور  برای تحصیلات می باشد. در حال حاضر کشور آلمان دارای ۴۲۸ مرکز آموزشی می باشد که یکی از باکیفیت ترین تحصیلات را در دنیا ارائه می‌دهند. علاوه بر این شما پس از تحصیل می‌توانید در صورت پیدا کردن شغل اقامت دائم و شهروندی آلمان را کسب نمائید.

تحصیل در آلمان

اطلاعات پایه ای در مورد تحصیل در آلمان در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

زبان تحصیلی: آلمانی / انگلیسی

میزان دانش زبان مورد نیاز: بسته به دانشگاه متفاوت اما حداقل B1 در زبان آلمانی و آیلتس ۶.۵ یا تافل ۸۰ در زبان انگلیسی

شهریه: بسته به شهر و دانشگاه مورد نظر ۷۰ الی ۳۰۰ یورو در ترم (۵ ماه) تقریبا می‌ توان رایگان در نظر گرفت!

هزینه زندگی: میانگین ماهیانه ۸۱۹ یورو

امکان کار در حین تحصیل: بله

اقامت پس از تحصیل: در صورت یافتن شغل بله

ویزای همراه: پس از ورود به خاک آلمان، اعضای درجه یک خانواده می توانند از طریق ویزای پیوست به خانواده اقدام نمایند.

مقدمه

کشور آلمان یکی از بهترین و محبوب ترین مقاصد برای تحصیل می باشد و سالانه عده کثیری از دانشجویان از سراسر جهان برای شروع و یا ادامه تحصیل به این کشور سفر می‌کنند. قدرت اقتصادی بی نظیر و ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه در این کشور مثال زدنی است و از عمده دلایل انتخاب این کشور  برای تحصیلات می باشد. در حال حاضر کشور آلمان دارای ۴۲۸ مرکز آموزشی می باشد که یکی از باکیفیت ترین تحصیلات را در دنیا ارائه می‌دهند. علاوه بر این شما پس از تحصیل می‌توانید در صورت پیدا کردن شغل اقامت دائم و شهروندی آلمان را کسب نمائید.

هزینه ی تحصیل

شهریه دانشگاه ها در شهرهای مختلف آلمان بین ۷۰ تا ۳۰۰ یورو در ترم (۵ماه) متفاوت است، البته این رقم به نسبت کشورهای دیگر چنان ناچیز است که آلمان را به تحصیل رایگان معروف کرده است. البته شما در ازای این مبلغ یک NRW-Ticket دریافت می‌کنید که برای مدت یک ترم شما را از پرداخت هزینه های حمل نقل عمومی، کتابخانه ها موزه ها و … معاف می کند.

هزینه ی زندگی

به طور میانگین هزینه ی یک زندگی دانشجویی در کشور آلمان معادل ماهیانه ۸۱۹ یورو تخمین زده شده که قیمت اعظم آن مربوط به اجاره منزل و هزینه های جانبی آن می باشد، متریال های آموزشی، خورد خوراک، پوشاک، تلوزیون و اینترنت، بیمه و دارو از دیگر قسمت های این هزینه می باشد.

کار در حین تحصیل

بر اساس قانون آلمان دانشجویان می توانند در حین تحصیل به فعالیت اقتصادی محدود بپردازند. دانشجویان اجازه دارند ۱۲۰ روز تمام وقت و یا ۲۴۰ روز نیمه وقت، با دستمزدی میانگین ساعتی ۸.۵ یورو کار کنند. این درآمد تقریبا بیش از نیمی از هزینه های دانشجویان را پوشش می دهد.

ترم های دانشگاه

هر سال تحصیلی در آلمان مانند ایران از دو ترم تشکیل شده است؛ ترم تابستان و ترم زمستان، مهلت نامه نگاری، ارسال مدارک و اخذ پذیرش تا برای ترم تابستان تا ۱۵ ژانویه و برای ترم زمستان تا ۱۵ جولای می باشد.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع لیسانس (Bachelor)

  • گواهی پایان دوره یازده ساله تحصیلی (دیپلم) در ایران به همراه ریز نمرات
  • گواهی پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات
  • گواهی سازمان سنجش مبنی بر قبولی در کنکور ایران در دانشگاه سراسری
  • گواهی زبان آلمانی B1
  • مختصری از شرح حال (زندگی‌نامه)
  • انگیزه‌نامه

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس (Master)

  • گواهی پایان دوره یازده ساله تحصیلی (دیپلم) به همراه ریز نمرات آن
  • گواهی پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
  • گواهی لیسانس به همراه ریز نمرات آن
  • گواهی سطح B1 زبان آلمانی برای رشته های آلمانی زبان و آیلتس ۵ برای رشته‌های انگلیسی زبان
  • مختصری از شرح حال (زندگی‌نامه) / CV
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه کاری (برای رشته های عملی مانند معماری، هنر و …)

اگر کشور آلمان را هدف نهایی تحصیلی خود می بینید، مشاوران مجرب مؤسسه ی حقوقی بین المللی پارسا به شما در نیل به این هدف یاری می رساند. اولین قدم ثبت درخواست مشاوره می باشد، میتوانید از قسمت بالای سایت، به صفحه درخواست مشاوره متصل شده و اطلاعات خود را برای ما ارسال کنید، مشاورین ما پس از بررسی شرایط در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.