tourist canada

ویزای توریستی کانادا

  • گردشگر یا توریست کسی است که به منظور کار، مطالعه یا دیدار اقوام و خانواده و یا بازدید از جاذبه های گردشگری به مقصد کانادا اقدام میکند ویزای توریستی به عنوان مدارک شهروندی کانادا به احتساب نمی آیند.
  • ویزای توریستی کانادا مانند ویزای اتحادیه اروپا ( شینگن ) به دو شکل می باشد:
  • یکبار ورود (Single Entry)
  • چندبار ورود (Multiple Entry)
  • با ویزای یکبار ورود و ویزای چندبار ورود می توانید شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید، اما با این تفاوت که اعتبار ویزای چندبار ورود ۱۰ ساله است و دیگر نیازی به تمدید مجدد ویزای خود در طول این مدت نیست. مدت زمان اعلام شده از سایت رسمی کانادا برای صدور ویزای چندبار ورود، ۱۳۳ روز کاری است
  • مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا
  • مدارک احراز هویت
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • یک قطعه عکس جدید ۵/۴ * ۵/۳ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه، سند ازدواج (در صورت تاهل)، اسناد ملکی، رضایت نامه محضری برای فرزندانی که با یکی از والدین خود سفر می کنند. لازم به ذکر است که کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و توسط دادگستری و وزارت امور خارجه تایید شود .
  • مدارک شغلی
  • مدارک مازاد مورد نیاز برای صاحبان کارخانه و مشاغل آزاد شامل پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست بیمه پرداخت شده می باشد. کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و توسط دادگستری و وزارت امور خارجه تایید شود .
  • مدارک مازاد مورد نیاز برای تجار شامل گواهی اتاق بازرگانی، کارت بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی تسویه شده و آخرین لیست بیمه پرداخت شده است. کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و توسط دادگستری و وزارت امور خارجه تایید شود .
  • مدارک مازاد مورد نیاز برای کارفرمایان شامل آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه های رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه اخیر کارمندان، ترجمه آخرین اظهارنامه مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن مالی شرکت از بانک و پرینت ۴ ماهه آخر به زبان انگلیسی می باشد.
  • مدارک مازاد موردنیاز برای کارمندان شامل گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه، نام رئیس یا مدیر یا سر قسمتی و مدت زمان موافقت شده با مرخصی، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه ۲ ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی است.
  • مدارک مازاد موردنیاز برای برای مهندسان شامل پروانه مهندسی یا جواز ساخت را شامل می شود.
  • مدارک مازاد موردنیاز برای بازنشستگان شامل ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی ۲ ماه آخر بازنشستگی است. ( درصورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی حتما ارائه شود).
  • مدارک مالی
  • شامل نامه تمکن بانک و ممهور شده به مهر امور بین الملل، همچنین گردش چهارماهه حساب
  • مدارک تکمیلی
  • دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی که باید در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده باشد. هم چنین در صورت داشتن دعوت نامه باید مدارک فرد دعوت کننده شامل کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت (PR Card)، گاهی اشتغال به کار، نامه تمکن مالی از بانک، برگه های مالیاتی( Notice of Assessment) و غرم های Tier 4 یا Tier 1  از سوی فرد دعوت کننده نیز ارسال شود.
  • در صورتی که دعوت نامه موجود نباشد ، ارائه مدرک مبنی بر رزرو هتل، شرح برنامه سفر، و هم چنین بلیط رفت و برگشت به کانادا الزامی است.
  • آزمایش های تعیین هویت
  • کانادا در سال ۲۰۱۸، از اکثر مهاجران خود آزمایش تعیین هویت میگیرد. هر شخصی که با ویزای توریستی، کاری، تحصیلی و یا اقامت موقت در کانادا اقدام میکند، موظف است که اثر انگشت و یک قطعه عکس از خودش را به صورت حضوری به سفارت کانادا ارائه دهد.از ۳۱ جولای ۲۰۱۸، این برنامه شامل کشور های اروپایی، خاورمیانه و آفریقا شد.
  • چه کسانی از آزمایش تععین هویت معاف هستند؟
  • شهروندان کانادایی و ساکنان دائمی به علاوه متقاضیان شهروندی کانادا
  • مسافرینی که از کشورهای معاف از ویزا به کانادا سفر میکنند و مجوز الکترونیکی (eTA) دارند.
  • افرادی که سنشان کمتر از ۱۴ یا بیشتر از ۷۹ سال باشد.
  • سران دولت، وزرای کابینه و یا کسانی که دارای مقام دیپلماتیک هستند.
  • شهروندان آمریکایی با مجوز تحصیل یا کار
  • مجوز الکترونیکی سفر(Electronic Travel Authorization)

مجوز الکترونیکی سفر یا همان (Electronic Travel Authorization) مجوزی است که برای کشورهایی که از دریافت ویزا معاف هستند و سفرشان به صورت هوایی انجام می شود، صادر میگردد. برای درخواست چنین ویزایی تنها میتوان از طریق وبسایت رسمی دولت فدرال کانادا اقدام به عمل آورد.

  • مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای Eta
  • گذرنامه معتبر
  • کارت اعتباری برای وجه مورد نظر
  • آدرس ایمیل معتبر

هزینه دریافت مجوز الکترونیکی سفر بسیار مقرون به صرفه و برابر ۷ دلار می باشد. اعتبار این مجوز ۵ سال (یا تازمانی که ویزا اعتبار داشته باشد) است، با این مجوز به راحتی و بدون اخذ ویزا می توان به کانادا سفر کرد.بیاد به این نکته توجه کرد که با این مجوز تنها میتوان ۶ ماه اقامت در هر سال داشت.

عوامل تاثیر گذار در اخذ ویزای کانادا

  • وابستگی و یا ارتباط داشتن با کشور مبدأ

یکی از مهم ترین مواردی که افسر مهاجرت در رابطه با پرونده شما به آن توجه میکند، وابستگی شما به کشورتان است. او میخواهد مطمئن شود که شما پس از اتمام اعتبار ویزای خود در کانادا به کشور خود باز میگردید.

  • اشتغال

یکی از موضوعاتی که میتواند افسر را قانع کند که شما به کشور خود باز خواهید گشت، شاغل بودن است.برای این کار، داشتن گواهی اشتغال یا نامه ای از طرف شرکت خود با تایید غیبت شما برای سفر به کانادا بسیار کمک کننده است.

  • خانواده

اگر به همراه خانواده خود زندگی می کنید میتوانید کپی از مشخصاتی که در صفحه اول پاسپورتتان نوشته شده است را به همراه گواهی تولدتان به افسر ارائه دهید. در صورت نبود مدرک برای اثبات این موضوع، میتوانید استشهادی ارائه دهید.

  • دارایی

داشتن هر نوع دارایی  در کشور مبدا میتواند دلیل قانع کننده ای برای بازگشت به کشورتان باشد.

  • تعهد و وابستگی

اگر خانواده خویشاوندی دارید که پیر هستند یا نیاز به مراقبت دارند نیز دلیل قانع کننده ای  برای بازگشت دارید.

  • سابقه سفر

اگر قبلا سفرهای خارجی داشتید، یک کپی از تمام صفحات پاسپورتتان تهیه کنید و به آفیسر ارائه دهید تا ثابت شود قبلا از سفرهای خارجی خود به موقع باز گشته اید.

  • حمایت مالی در کانادا

آفیسر باید از این موضوع مطمئن باشد که شما در مدتی که در کانادا اقامت دارید، پول کافی به همراه خود دارید. برای اطمینان دادن، گزارش گردش مالی حساب خود را به همراه داشته و ارائه دهید.

  • اقامت به همراه خانواده و دوستان

اگر میخواهید در زمان اقامتتان در کانادا به همراه خانواده یا دوستان خود زندگی کنید، از هزینه هایتان بسیار کاسته خواهد شد.  برای همین باید مدت زمان اقامت در کنار خانواده یا دوستان و آدس و شماره تلفن آن ها را در اختیار آفیسر قرار دهید.

  • قصد ترک کانادا

آفیسر باید از بازگشت شما به کشورتان مطمئن باشد.میتوانید بلیط بازگشت را تهیه کرده و نشان دهید و یا اینکه ثابت کنید پول کافی برای تهیه بلیط دارید.

  • والدین و پدربزرگ و مادربزرگ
  • تمکن مالی

از مهم ترین موارد مورد نظر سفارت داشتن تمکن مالی است.کسانی که میخواهید در طول قامتتان در کانادا در کنارشان زندگی کنید باید توانایی تامین مالی شما را داشته باشند.باید علاوه بر اثبات داشتن حداقل درآمد ماهیانه، از مشاغل گذشته تان و مدت اشتغال به آن حرفه سوابقی ارائه دهید.

  • فوریت های پزشکی

یکی از دلایل رد شدن ویزا، نبود بیمه درمانی است.اگر نمیتوانید بیمه تهیه کنید و سالم بودن خودتان را نیز نمیتوانید اثبات کنید، آفیسر را قانع کنید که اگر دچار مشکل پزشکی شدید، میتوانید هزینه های آن را بپردازید.

 

مزایای ویزای توریستی کانادا

مزایای ویزای توریستی/ویزیتوری کانادا چندبار ورود (Multiple Entry) امکان اقامت فرد به مدت زمان ۶ ماه در هر بار ورود امکان انجام برخی عملیات محدود بانکی مانند افتتاح حساب و دریافت کارت اعتباری امکان گذراندن دوره های آموزشی کوتاه مدت و کمتر از ۶ ماهه در کالج ها و موسسات آموزشی امکان خرید ملک در [...]
ادامه مطلب...