work in canada

اجازه ی کار در کانادا (ویزا کار کانادا)

یکی از روش های اخذ ویزای کانادا و ورود به این کشور ، اخذ ویزای کاری است که البته نیاز به شرایط خاصی دارد.

اجازه ی کار در کانادا (Canada Work Permit) ، برای افرادی صادر می شود که شهروند کانادایی نیستند .

توجه داشته باشید که:

  • ویزای کار کانادا به شما اجازه نمی دهد که به صورت دائم در کانادا زندگی کنید، برای این کار شما باید از طریق مهاجرت، از ساکنین دائم کانادا شوید (یعنی ویزا دائم داشته باشید).
  • همسر و فرزندان شما نیز می توانند با شما به کانادا سفر کنند و اگر بخواهند برای تحصیل و اجازه ی کار اقدام کنند.

نحوه دریافت ویزای کارکانادا

  • در اغلب موارد ، قبل از درخواست ویزای کار شما به یک پیشنهاد شغلی به صورت کتبی یا قرارداد کاری از کارفرمای خود در کانادا نیاز دارید.
  • کارفرمای کانادایی شما ممکن است نیاز به ارزیابی بازار کار(LMIA) برای استخدام شما داشته باشد (LMIA، ارزیابی تاثیرات بازار کار، یک سند است که ممکن است کارفرما در کانادا قبل از استخدام یک کارمند خارجی به آن نیاز داشته باشد.) LMIA مثبت نشان می دهد که برای پر کردن یک شغل نیاز یه یک نیروی خارجی وجود دارد و همچنین نشان می دهد که هیچ کارمند کانادایی برای انجام این کار در دسترس نیست.) این یک سند از طرف دولت کانادا است که اجازه ی کارفرما را برای استخدام یک کارمند خارجی نشان می دهد.
  • شما همچنین باید شواهدی را ارائه دهید که پیشنهادات کاری مورد نیاز را دریافت کرده اید.
  • اگر شما برای ویزای مجوز کار همراه (OPEN WORK PERMIT) درخواست کرده اید نیازی به ارائه گواهی کتبی شغلی ندارید.

اجازه کار همراه فقط در موارد زیر صادر می شود:

v     همراهی همسر در موارد خاص

v     همراهی با فرزندان در موارد خاص

v     شرکت در آزمایش های بین المللی کانادا (ویزای کار و تعطیلات)

در کل اغلب کسانی که این نوع مجوز را دریافت می کنند همسران کسانی هستند که مجوز کار یا تحصیل در کانادا دارند و فارغ التحصیلان دوره های آموزشی مورد قبول اداره مهاجرت کانادا هستند.

از کجا باید برای درخواست ویزای کار کانادا اقدام کرد ؟

شما برای دریافت مجوز کار باید خارج از کانادا اقدام نمایید. نحوه درخواست و زمان مورد نیاز برای پردازش درخواست شما به چگونگی کار کردن شما هنگام ورود به کانادا دارد.

شما باید برای دریافت مجوز کار کانادا درخواست دهید اگر:

  • شما یا وابستگان همراه شما ویزای موقت داشته باشند (اگر ویزای موقت ندارند باید اقدام کنند)
  • فرزندان همراه شما (۱۸-۶ ساله) که مجوز تحصیل داشته باشند (نیاز به ویزا تحصیلی)
  • شما یا وابستگان شما معاینات پزشکی داشته باشند
  • شما در یک آزمایش بین المللی کانادایی شرکت کرده باشید

مستندات و زبان

مدارک ارسال شده باید به زبان انگلیسی ، فرانسوی و اسپانیایی باشد. اسنادی که به زبان های دیگر هستند باید به همراه گواهی ترجمه شده باشد. عدم ارائه کلیه مدارک مورد نیاز ممکن است منجر به رد شدن درخواست شما یا تاخیر در روند کاری شود. همچنین اظهارات دروغ یا ارائه اسناد جعلی منجر به واکنش فوری و اقدامات قانونی می شود.

اگر همسر و یا فرزندان شما بخواهند همراه شما وارد کانادا شوند، حتما باید برای ویزای تحصیلی کانادا یا ویزای کار کانادا و یا ویزای موقت اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا

  • درخواست فرم مجوز کار
  • فرم اطلاعات خانواده (IMM 5645)
  • دو قطعه عکس با مشخصات عکس پاسپورت
  • پرداخت هزینه ها
  • گذرنامه معتبر( باید گذرنامه یک صفحه ی کاملا خالی غیر از صفحه آخر داشته باشد . اعتبار ویزا باید با اعتبار گذرنامه همخوانی داشته باشد.)
  • یک تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) که از سوی اداره کار و توسعه اجتماعی (ESDC) کانادا صادر می شود. (در صورت لزوم)
  • ارائه پیشنهاد شغلی شما از سوی کارفرما که عنوان شغلی، حقوق دریافتی و شرایط کاری را شرح دهد.
  • اثبات صلاحیت کار در کانادا (شما باید تمام مدارک مورد نیاز شغلی خود را با توجه به وظایف شغلی خود ارائه دهید، از قبیل : کپی مدارک تحصیلی مربوطه و مدارک حرفه ای و شغلی)
  • اثبات صلاحیت مالی برای مدت زمانی که در آن کشور هستید

مجوز کار دانشجویی کانادا

در حالی که مشغول تحصیل کانادا هستید می توانید در این کشور مشغول به کار شوید.

اما در بعضی موارد شما نیاز به مجوز کار دانشجویی دارید. از ۱ ژوئن ۲۰۱۴  شما می توانید در خود دانشگاه بدون نیاز به مجوز کار مشغول به کار شوید . حداکثر تا ۲۰ ساعت در هفته می توانید به طور منظم در دوره ی تحصیل تان کار کنید. شما می توانید به طور تمام وقت در تعطیلاتی مثل : تعطیلات زمستانی و تابستانی و تعطیلات بهار مشغول به کار شوید.

برای بعضی از برنامه های آموزشی و علمی، کارآموزی و کسب مهارت و تجربه ی کاری بخشی از برنامه های تحصیلی است. دانشجویان خارجی که مایل به شرکت در دوره های کارآموزی می باشند باید درخواست  مجوز کار  بدهند.

اقامت و کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن

برای کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن ، باید برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن (PGWPP) را درخواست بدهید.

اگر شما بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا بمانید و اقامت دائم دریافت نمائید، یک سری برنامه ها و راه های مختلف وجود دارد که هر کدام مقررات و الزامات خود را دارد.

در صورتی که متقاضی دریافت ویزای کار و مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید می توانید با مشاوران آژانس بال طلایی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

اگر قصد دارید از طریق کار به کشور کانادا مهاجرت نمائید، وکلای کاردان و مجرب مؤسسه حقوقی بین المللی پارسا شما را در نیل به این هدف یاری می‌نمایند. اولین قدم برای شروع این پروسه تکمیل کردن فرم رایگان ارزیابی کاری می باشد.